slider

Onze medewerkers
Onderhoud4

Ton Mocking

Is al sinds de oprichting van het bedrijf in dienst als hovenier. Is gespecialiseerd in tuinonderhoud en heeft zijn eigen vaste klantenkring waar hij regelmatig langskomt. Woont in Cothen met zijn vrouw en twee dochters. Houdt van voetbal kijken en psychedelische Nederlandse bandjes zoals deWolff.

 

“Ik begon op mijn 17e bij Merkens Hoveniers. Wist niet zo goed wat ik wilde, maar wel dat ik altijd het liefst buiten bezig was”. En dus zette zijn vader hem bij Wim af, op het adres dat ze vonden in de Gouden Gids. “Wanneer kon ik beginnen, vroeg Wim. “Morgen!” zei mijn vader. En sindsdien werk ik hier” vertelt Ton.

 

Vindt nieuwe tuinen aanleggen het mooist wat er is: van niets iets maken.

 

Waarom Ton al zo lang bij Merkens hoveniers werkt? “Omdat ik het ontzettend naar mijn zin heb. Leuke collega’s, de waardering van de klanten en het werk is nooit hetzelfde”.

 

Ronald2

 Ronald van de Weerd

 

Een vertrouwd gezicht bij Merkens Hoveniers. Werd zo’n 25 jaar geleden aangenomen door een kritische sollicitatiecommissie: Wim en zijn vijfjarige tweelingzoons, Geert-Willem en Martijn. Ronald woont in Langbroek met Corina en vier zoons. Een echt mannenhuis! Doet ook in zijn vrije tijd aan natuurbeheer: tuinieren en jagen.

 

“Na zo’n lange tijd ken je elkaar door en door. En dat geldt ook voor de klanten. Als je jarenlang bij iemand in de tuin loopt leer je elkaar goed kennen. Dat vind ik mooi”.

 

Ronald heeft een passie voor gras en kent verschillende maaitechnieken. Ook is hij niet bang om in hoge bomen te klimmen voor boomverzorging.

 

John

 John Donselaar

 

Werkt ook alweer meer dan 15 jaar bij Merkens Hoveniers. Woont samen in Wijk bij Duurstede met zijn vriendin en zoon. Hobby’s? “Mijn werk is mijn hobby en andersom!”. Is dus ook thuis in de tuin te vinden.

 

John heeft een oog voor techniek. “Ik ben geduldig, werk graag heel precies en netjes. Probeer alles zo te doen zoals ik het thuis voor mezelf ook zou doen. Daarom vind ik het technische ook zo leuk. Het afstellen, programmeren of repareren van beregeningssystemen. Of hoe je een bestaand systeem aanpast als een nieuwe tuin aangelegd wordt”. Maar ook voor het in elkaar timmeren van vlonders, pergola’s of poorten is John de aangewezen man.

 

Waarom John al zo lang bij Merkens hoveniers werkt? “Als je ’t goed naar je zin hebt ga je niet weg. Makkelijk zat!”

 

Erik van Eckeveld

 

Is gediplomeerd hovenier en werkt sinds september 2015 bij Merkens Hoveniers. Woont in Driebergen en voetbalt in zijn vrije tijd.

 

“Geen dag is hetzelfde en dat maakt hovenier zijn nou net zo leuk.” 

 

Zijn mooiste opdracht tot nu toe vindt Erik een tuinaanleg in Doorn waarbij bestrating en een schuur gebouwd moesten worden. “We hebben daar een hele mooie schuur gebouwd met loungebanken erin, waarvan de zitting omhoog kan. De straatwerken zijn ook perfect geworden, met rondingen erin.”

 

 

Offerte aanvragen

Impressies

Ontwerp en aanleg pergola

Aanleg tuin Doorn

Sfeervolle Tuin

Aanleg tuin Langbroek

Tuin ontwerp Langbroek

Tuin aanleg Leersum

Bekijk hier alle impressies